Mogelijkheden webwinkel

Wij hebben talloze mogelijkheden om een eigen webwinkel te beginnen. U bent vrij om alles te doen met uw webwinkel wat u wilt.
U heeft een eigen onderhoudstool om al uw wensen voor uw eigen webwinkel te realiseren. U kunt in de onderhoudstool uw producten beheren, de layout van de webshop aanpassen, pagina’s vullen, voorraden instellen, verzendkosten instellen en nog veel meer. Al deze mogelijkheden zijn beschikbaar in alle pakketten. U heeft al een compleet pakket voor € 12,95 inc. BTW per maand! U heeft daarmee alle opties om direct en succesvol te starten met uw eigen webwinkel.

Wees creatief en maak uw eigen webwinkel.sweet_brushes_in_cup_460px

Uw eigen webwinkel kunt u het uiterlijk geven wat dat u wenst. Het is mogelijk te beginnen vanaf de basis van een van onze beschikbare templates, waarin je kleuren, afbeeldingen en de plaatsing van elementen kan aanpassen. Bent u handig met HTML en CSS? Dan kunt u gebruik maken van de mogelijkheid om uw eigen webwinkel helemaal vanaf de grond af zelf vorm te geven.

imagick_099479161bf78502e68c9eb2753918c5da266d44

Betaalsystemen, We hebben vele betaalsystemen beschikbaar

Naast alle standaard betaalopties kunt u er voor kiezen om uw klanten gebruik te laten maken van een van de vele beschikbare betaalsystemen zoals iDEAL, creditkaart, MisterCash, PayPal, cadeaukaarten en nog veel meer. De betaalsystemen van onze software zijn heel eenvoudig te koppelen. Vaak hoef je alleen maar je accountnaam in te vullen in ons onderhoudspanel. Betaalproviders: ING bank (Advanced), Rabobank (Professional en OmniKassa), Buckaroo, ABN AMRO (PSP BiedMeer), MultiSafepay, Ogone, Mollie, Klarna (achteraf betalen), Sisow ePay, Sisow eCare en Sisow eSend.

Mobiele webwinkel, Uw eigen webwinkel op telefoons, ipads en andere tabletssmartfoon

Smartphones, iPads en tablets worden steeds meer gebruikt webwinkels te bezoeken. Voor een goede browse ervaring voor deze bezoekers kunt u een mobiele versie van je webwinkel activeren, speciaal ontwikkeld voor een goede weergave op mobiele apparaten.

 

seo

SEO geoptimaliseerd, Bereik top posities in Google!

Gevonden worden in zoekmachines als Google en Bing is een zeer belangrijk onderdeel van hoe uw klanten uw webwinkel vinden. Om deze reden doen we er zoveel mogelijk aan om uw eigen webwinkel zo zoekmachine vriendelijk mogelijk te maken. U kunt per pagina aangeven wat de META description, keywords en titel moet zijn.

Vele talen worden ondersteund, Verkoop wereldwijd!netherlands_flag

Als u uw eigen webwinkel wilt aanbieden in meerdere talen, hoef u daarvoor niet meerdere winkels op te zetten (Nederlands, Engels, Duits en Frans). Met meertalige ondersteuning kunt u de informatie bij producten en de teksten op je pagina’s in meerdere talen invullen. Als u meerdere domeinen hebt, kunt u ook per domein een taal koppelen, terwijl u nog steeds in hetzelfde enkele onderhoudspanel werkt.

magazijn_kleinGroothandel import

Bent u nog niet zeker wat u zou willen verkopen in uw eigen webwinkel of zoekt u een uitbreiding van uw eigen assortiment? In die gevallen kunt u gebruik maken van een van onze groothandel koppelingen. Met deze koppelingen worden producten op gezette tijden ingeladen in je productbeheer, inclusief beschrijving, prijs en foto’s. Bestellingen kunt u doorgeven aan de groothandel. Sommige groothandels werken via dropshipment, waarbij de bestellingen direct bij uw klant worden afgeleverd.